torsdag den 13. juni 2013

3. og 4. etape - Ømme bagdele og punkteringer :)

Vi kender alle en GPS og de lyksaligheder, den kan bibringe den rejsende.
Således også på vores tur mod Frankrig er den uundværlig - næsten!
Første dag blev turen forlænget på grund af fejl i GPS´en, så etapen blev på i alt 175 km til Aabenraa.

Dag 2 gik turen så mod Glückstadt, hvor 168 km ændrede sig til i alt 220 af slagsen.
Og alle var møgtrætte.

Men så skulle der da også være styr på det? Sådan da. Dagen i går bød på en rigtig god tur. Selvom alle var trætte og mørbankede efter tirsdagens anstrengelser, gik det faktisk ikke værst. Etapen fra Glückstadt til Wardenburg (nær Oldenburg) blev på i alt 155 km og endte på et aldeles herligt hotel med gode senge og lækker mad.
Etapen i dag blev så endnu kortere, blot 135 km, men det var så i regnvejr og nogle pæne bakker. GPS´en lavede igen en fejl, men blot på små 20 km. Og det er da næsten ikke noget, at skrive hjem om :o)

Nu lidt om vores følgebil.
Heri sidder Mads, som tidligere har gjort turen - altså på cykel. Følgebilens opgave er at levere vores regntøj, når det er påkrævet. Levere et hjul hvis der skulle være en punktering, eller give husly til en træt og udmattet cykelrytter med ondt et eller andet sted (måske mest bagdelen). Nogle gange er der endda 2, der får fornøjelsen af at sidde i den dyre BMW med læderbetræk.
Men her skal lige tilføjes, at det kun for kortere ture.
Alle leverer et mega stort stykke arbejde, og alle oplever noget, de aldrig har prøvet før og overskrider grænser - på den gode måde.

Første dag bød på et styrt, men heldigvis uden de store skrammer. Siden er det kun punkteringer, der kan beskrives som uheld - og her fører forfatteren med de fleste :o)))
Nu sidder vi alle lunt inden døre og kigger på regnen udenfor. Hvad morgendagen bringer, vides endnu ikke, men det bliver en eventyrdag, som de foregående.

Det vil vi, og det kan vi.

1 kommentar:

  1. Håber alle stadig er ved godt mod :-) Ønsker Jer en fortsat god tur

    SvarSlet